016creationscollection

Mit akarok én?

Már nem is tudom, mert rajtam kívül mindenki jobban tudja. Mert apukám szerint még egyáltalán nem is kellene férjhez mennem. Ha már megteszem, ő leginkább egy csadorban látna szívesen. Anyukám könnyes szemmel „nem” akar beleszólni, de hát neki már fogantatásom előtt tökéletes elképzelése volt a ruhámról. A barátnőim szerint inkább szexi legyek, a Vőlegényemet meg leginkább csak a buli és a nászéjszaka hozza lázba…..

Lassan úgy érzed, hogy amit Te szeretnél, az valójában senkit nem érdekel….

Hát itt az ideje egy jó tanácsnak: ez a Te esküvőd! Életed legfontosabb napja. Fontos, hogy érezd most a Te álmodat kell valóra váltani. Ne befolyásoljon senki és semmi. Hallgass meg udvariasan mindenkit, de alapvetően maradj a saját utadon.

Ez a Te napod, ezt a ruhát Neked kell egész nap viselni, nem anyukádnak és nem a barátnőidnek. Ne feszengj, lazulj, mert gyönyörű, boldog menyasszony vagy. Találd meg a testedhez és lelkedhez közel álló ruhát, és fantasztikusan fogod érezni Magad egész nap.

Ezért szeretem az egyedileg készített ruhákat. Csak egy darab készül. Csak Neked! Mert mindenkinek van egyénisége, csak meg kell találni!