049creationscollection

Álomruha, rémálom

Minden kislány hercegnő szeretne lenni. Hatalmas tüll szoknyával, amin lehetőleg csillogó kristályok garmada pompázik, hatalmas uszállyal, üveg cipőben. Aztán felnövünk, az álom csak annyiban változik, hogy már lehet, hogy nem kell üvegcipő. Katalógusokat böngészünk, és megpillantjuk azt az egyet, ami tökéletesen illik az álmainkban szereplő esküvőhöz. Elrohanunk, hogy azonnal kibéreljük, majd a próbán jön a kétségbe esés. A ruha az, de én már nem az vagyok benne.

Mit tegyek? Akkor mit akarok?

Minden menyasszonyomat kis körutazásra szoktam küldeni. Menjenek, próbáljanak, érezzék meg, hogy mi az amiben valóban jól érzik magukat. A varrás arra ad remek lehetőséget, hogy álomrészletet Rád igazítsunk. Mind stílusban, mind az anyagban. Ragadjátok ki a részleteket. Itt egy szoknya, ott egy míder, egy harmadiknak meg az anyaga tetszik? Megoldás: elkészítjük Nektek!

Így készül igazi személyre szabott ruha, amiben igazán magad lehetsz. Mert minden ruha mögött egy különleges személyiség lakozik. A saját ruha ezt hivatott megmutatni.